https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/implica-te-banner-text.png

Salut prietene dâmbovițean!

Încurajez cetățenia activă și îmi doresc să identificăm împreună proiecte necesare în județ.
Te rog să lași în formularul de mai jos ideile tale referitoare la formele de intervenție necesare din partea Consiliului Judetean.
Nu uita, doar împreună le putem face mai bine.

VREI SĂ DEVII VOLUNTAR ÎN ECHIPA PRO?

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/logo-pro-romania.png
Alătură-te acum!

Avem nevoie de oameni buni care vor sa facă lucruri mai bine pentru ei și comunitățile lor.

Prieteni dâmbovițeni,

Ani la rând, motivarea de a face lucruri bune în acest județ a fost dublată de înțelegerea faptului că un lider politic nu se autoproclamă, ci devine lider prin faptele pe care le lasă în urmă. Am muncit de când mă știu și n-am făcut niciodată economie de efort. Am crezut mereu că priceperea trebuie dublată de transpirație ca să fie eficientă. Iar munca mea a dat roade în fiecare oraș, în fiecare comună, în fiecare sat din Dâmbovița.

Excluderea din Partidul Social Democrat, în condițiile pe care le cunoașteți, pentru că am avut curajul și demnitatea să-i spun lui Liviu Dragnea adevăruri care deranjau, mi-au întărit încă o dată convingerea că lupta pentru dreptate, este una care merită dusă. Am fost trădat de oameni pe care i-am ajutat de la zero în cariera lor politică sau administrativă. Am fost dezamăgit de oameni pe care-i credeam apropiați și care au întors capul când mi-a fost greu. Am primit lovituri atât de dure, dar am avut forța să mă ridic. Nu mă întrebați cum, nici eu nu știu. Am fost mereu încăpățânatul familiei. Mi-am propus să continui. Să fac mai multe și mai bine.

Am luat-o de la capăt, cu aceeași energie, cu aceeași viziune, cu același devotament, dar cu o motivare de 100 de ori mai mare! Am luat-o de la capăt, în PRO ROMÂNIA, și parcă a fost un semn al drumului pe care-l am de parcurs mai departe: poate că era nevoie de un partid nou, creat de la zero, cu 80% din membri care n-au mai făcut niciodată politică, oameni de bun simț și de bună credință, oameni curați și sinceri. Era nevoie de acest partid de oameni buni, ca să mă încarc și eu de energie și să lansez o nouă provocare.

Provocarea se numește candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Am luat decizia și sunt mai hotărât că niciodată să câștig din nou acestă cursă. Să câștig încrederea celor care nu mă cunosc și să continui alături de prieteni să dezvoltăm județul. Știu că va fi foarte greu, dar ușor n-a fost niciodată. În 2012, aproape nimeni din elita politică nu-mi dădea vreo șansă. Ce nu pricepeau ei este că oamenii aleg semenul care-i convinge că poate munci pentru ei, care le dovedește viziune, performanță, rezultate. La fel și acum. Între mine și ei, vor decide faptele din urma fiecăruia și credința că le putem continua. Iar dumneavoastră, prieteni dâmbovițenii, veți avea de răspuns la o întrebare-cheie: cu cine e mai bine pentru Dâmbovița?

Va fi și un act de dreptate, al meu și al vostru, pentru tot ce s-a întâmplat în anii aceștia. Am învățat multe din experiența recentă și voi ști să prețuiesc la maxim fiecare șansă pe care o primesc. Am pornit pe acest drum și voi merge până la capăt. Iar în fața ochilor am doar imaginea și vocea bunicului meu, care-mi spunea de fiecare dată când mi-era greu să merg pe jos, la școală, câte 5 km dus/întors în fiecare zi, cu bocancii tociți, prin praf și noroaie: Tu du-te și învață și nu te plânge niciodată, că te-or da exemplu și nu vreau să mă faci de rușine!

Vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați fost mereu alături și vă propun ca, împreună, să ne ridicăm și să avem curajul de face lucrurile mai bine pentru acest județ.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/realizari-banner-text.png

Sunt un om de cuvânt. Sunt un om de drept. Cu energie nouă și oameni noi, mi-am propus să facem mai bine în Dâmbovița.