Echipa Țuțuianu.

Continuăm împreună!

Pentru a începe un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în Dâmbovița, este nevoie de o echipă dedicată și profesionistă. Mă bucur să am alături oameni care își doresc schimbarea!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/adrian-tutuianu.png

Coordonator al Organizației Județene PRO România DâmbovițaAdrian Țuțuianu

Ne cunoaștem atât de bine, încât prezentările nu și-ar avea rostul. Ne știm dintr-o legătură care, de multe ori, a depășit limitele funcțiilor pe care le-am ocupat și s-a transformat într-o relație personală directă, fără intermediari. Sunt omul care, indiferent de vremuri, a fost alături de voi. Avem un trecut comun care, astăzi, mă ajută să vă privesc în ochi fără să-mi fie rușine.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Screenshot_6-2.png

Secretar General al Organizației Județene PRO România DâmbovițaOana Silvia Vlăducă

Eu sunt Oana Silvia Vlăducă și reprezint județul Dâmbovița în Parlamentul României. Am aderat la PRO România, deoarece acesta este adevăratul partid de stânga al României, care pune în lumină o social-democrație modernă, europeană și valori cu care mă identific.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Dumitru-Irena.jpg

Coordonator Organizația de Tineret PRO România DâmbovițaIrena Dumitru

Mă numesc Irena Dumitru, am 31 ani și sunt psiholog. Am hotărât să mă implic în politică alături de PRO România Dâmbovița, deoarece acest partid consideră că tinerii sunt o resursă strategică nu doar la nivel declarativ. Sunt convinsă că împreună vom contribui la dezvoltarea județului nostru, aducând un suflu nou în administrația publică.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Mares-Silvia.jpg

Coordonator al Organizației de Femei PRO România DâmbovițaSilvia Mareș

Mă numesc Silvia Mareș și sunt profesor de 25 de ani. Am devenit membru PRO România Dâmbovița, deoarece mereu m-am implicat în activități ce aveau ca scop creșterea calității educației. În continuare, alături de echipă, promovez garantarea accesului la educație și dezvoltarea unui sistem educațional de calitate, care să genereze competențe corelate cu necesitățile pieței muncii din secolul 21.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Vlad-Adriana.jpg

Coordonator Departamente PRO România DâmbovițaAdriana Vlad

Sunt Adriana Vlad și mă bucur că fac parte din echipa PRO România Dâmbovița, echipă care și-a propus să formeze o nouă generaţie de oameni politici. Împreună putem aduce schimbarea pe care o tot așteptăm și putem face acest județ să prospere.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Baragan-Iuliana.jpg

Coordonator Liga Studenților PRO România DâmbovițaIuliana Bărăgan

Mă numesc Iuliana Bărăgan, am 20 ani și sunt studentă. M-am bucurat să descopăr că PRO România Dâmbovița vrea să creeze o nouă generație de oameni politici, de aceea m-am hotărât să mă implic și eu în acest proiect. Cred în potențialul tinerilor și am acceptat provocarea de a începe eu schimbarea!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Poschina-Sebastian.jpg

Coordonator Liga Elevilor PRO România DâmbovițaSebastian Poșchină

Eu sunt Sebastian Poșchină și mă bucur să fiu coordonatorul Ligii Elevilor în cadrul partidului PRO România Dâmbovița. Consider că în această echipă am descoperit oameni deschiși, oameni care acordă fiecărui membru șansa de a se afirma. Susțin cu mândrie că luptăm împreună pentru dezvoltarea județului nostru și începem să facem acest lucru de la vârste fragede!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Buta-Razvan.jpg

Trezorier PRO România DâmbovițaRăzvan Buță

Mă numesc Răzvan Buță, am 32 ani și sunt economist. Am ales PRO România Dâmbovița datorită oamenilor care au dovedit că se implică activ pentru ca județul nostru să se dezvolte și am încredere că împreună vom realiza tot ceea ce ne propunem.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Bejan-Razvan.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaRăzvan Bejan

Mă numesc Răzvan Bejan și am 32 ani. Am ales să mă implic în politică alături de echipa PRO România, deoarece colegii mei înțeleg că dialogul și consultarea permanentă reprezintă principiile de bază în elaborarea proiectelor pentru cetățeni.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Bozieru-Cosmin.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaCosmin Bozieru

Sunt Cosmin Bozieru și am 43 ani. Am ales să fac parte din partidul PRO România, întrucât această echipă își propune să reclădească speranța și solidaritatea, lucru pe care mi-l doresc și eu pentru județul Dâmbovița, având în vedere experiența mea în administrația publică.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Calin-Veronica.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaVeronica Călin

Mă numesc Veronica Călin și am decis să mă implic în dezvoltarea județului Dâmbovița alături de partidul PRO România. M-am bucurat să găsesc aici oameni cu aceeași viziune, oameni care își doresc mai mult pentru județul nostru.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Ciobanu-Mihaela.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaMihaela Ciobanu

Eu sunt Mihaela Ciobanu și sunt în serviciul public de 20 de ani, timp în care am slujit și ajutat semenii în momentele de suferință din viața lor. Nu există satisfacție mai mare decât să poți face tot ceea ce îți stă în putință ca să reușești să salvezi și să dai speranță ființei umane. Acest lucru îl facem noi, la PRO România Dâmbovița.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Goldbach-Felix.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaFelix Goldbach

Mă numesc Felix Goldbach și sunt lector universitar. Am aderat la PRO România Dâmbovița, doarece îmi doresc să folosesc toate cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul anilor pentru a continua și a iniția proiecte pentru dezvoltarea culturală a județului care mi-a devenit acasă în urmă cu 20 ani.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Ionita-Ioana.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaIoana Ioniță

Eu sunt Ioana Ioniță și am ales PRO România Dâmbovița, deoarece ne-am asumat împreună să luptăm pentru apărarea intereselor locuitorilor acestor județ, locuitori uitați de către administrațiile anterioare.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/DSC_7276-2.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaCamelia Lepădat

Eu sunt Camelia Lepădat și sunt profesor. M-am alăturat echipei PRO România Dâmbovița, întrucât avem aceeași viziune și aceleași valori. Întotdeauna am considerat că nicio societate modernă nu poate progresa fără a fi educată. Educația este generatoare de valori, iar o societate fără valori nu poate fi o societate care rezistă. Noi considerăm că o societate supusă lipsei de educație este o societate condamnată la dispariție.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Marina-Alin.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaAlin Marina

Eu sunt Alin Marina și am ales PRO România Dâmbovița, deoarece avem același set de principii și valori ale social-democrației, acesta fiind singurul partid care mai reprezintă în țara noastră interesele celor mulți.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Piperea-Adrian.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaAdrian Piperea

Mă numesc Adrian Piperea și am 47 ani. Am decis să mă alătur echipei PRO România Dâmbovița convins fiind de faptul că membrii acesteia înțeleg că dialogul și consultarea permanentă reprezintă principiile de bază în elaborarea proiectelor pentru cetățenii județului nostru.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Popa-Iulian.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaIulian Popa

Mă numesc Iulian Popa și am aderat la PRO România Dâmbovița, întrucât îmi doresc să-mi pun în slujba cetățenilor experiența dobândită de-a lungul timpului și sunt încrezător că împreună vom construi o nouă generație de oameni politici.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Popescu-Adrian.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaAdrian Popescu

Mă numesc Adrian Popescu și sunt economist. M-am alăturat echipei PRO România Dâmbovița, pentru că suntem un partid nou care încercăm să căutăm soluţii pentru dezvoltarea socio- economică pentru următorii 10 ani. Suntem hotărâţi şi determinaţi să facem o altfel de politică decât ce s-a făcut până acum şi anume Pro: pentru oameni, pentru România, pentru judeţul Dâmboviţa

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Sontea.jpeg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaFlorin Eusebiu Șontea

Sunt Florin Eusebiu Șontea și am ales să mă alătur echipei PRO România Dâmbovița, fiind convins că împreună vom implementa proiecte majore pentru dezvoltarea județului nostru.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Tatulescu-Cosmin.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaCosmin Tătulescu

Mă numesc Cosmin Tătulescu și mă bucur să fac parte din echipa PRO România Dâmbovița. Încă de la început, acest partid și-a asumat atât prezentarea problemelor esenţiale cu care județul nostru se confruntă, cât şi a soluţiilor pentru rezolvarea acestora.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/Teodoroiu-Nicolae-.jpg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaNicolae Teodoroiu

Mă numesc Nicolae Teodoroiu și am aderat la PRO România Dâmbovița, identificându-mă cu valorile acestui partid cu adevărat de stânga. Cred în România și mai cred în cetățenii județului Dâmbovița, cetățeni care au nevoie de schimbare la nivel de administrație locală.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/07/valu-cristian.jpeg

Membru al conducerii Organizației Județene PRO România DâmbovițaCristian Vălu

Numele meu este Cristian Vălu și am 36 ani. Am pornit la drum alături de PRO România Dâmbovița, datorită faptului că întreaga echipă își dorește „Revoluția tinerilor”, prin care să schimbe clasa politică dâmbovițeană, dând șansa tuturor să se afirme. Astfel, sunt convins că împreună, prin muncă, vom reuși să ne îndeplinim toate obiectivele.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/obiective-top-realizari.png

Obiective pentru Dâmbovița.

Am analizat cu atenție evoluția județului din ultimii ani. Am prioritizat o serie de obiective unde îmi propun să găsesc soluții viabile, rapide și sustenabile de acțiune și dezvoltare.