Candidați

Schimbarea începe cu noi!

Vă invit să îi cunoașteți pe oamenii care împreună cu dumneavoastră vor schimba clasa politică din administrația publică a județului Dâmbovița.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/maria-popescu.jpg

AVOCATMaria Popescu

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/ion-vasilescu.jpg

SPECIALIST ÎN AGRICULTURĂIon Vasilescu

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/vasile-ionescu.jpg

DOCTOR ÎN ȘTIINȚĂVasile Ionescu

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/06/avram-negru.jpg

ECONOMISTAvram Negru

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Candidați la Primăriile din județ

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Cosmin-Targoviste.png

Cosmin Bozieru

Economist

Candidat la Primăria municipiului Târgoviște

Sunt Cosmin Bozieru și am 43 ani. Am ales să candidez pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, întrucât echipa PRO România Dâmbovița își propune să elaboreze o nouă strategie de dezvoltare locală și un nou Plan Urbanistic General, care să stea la baza tuturor proiectelor de investiții, o viziune de dezvoltare pe termen lung.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/5.-Razvan-Moreni.png

Răzvan Bejan

Jurist

Candidat la Primăria municipiului Moreni

Mă numesc Răzvan Bejan și am 32 ani. Am ales să mă implic în cursa pentru funcția de primar al orașului Moreni, deoarece consider că dialogul și consultarea permanentă reprezintă principiile de bază în elaborarea proiectelor pentru cetățeni, lucru ce nu a fost implementat de către administrațiile anterioare.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/2.-Razvan-Gaeesti.png

Răzvan Buță

Economist

Candidat la Primăria orașului Găești

Eu sunt Răzvan Buță, am 33 ani și am decis să candidez pentru funcția de primar al orașului Găești, întrucât îmi doresc ca orașul nostru să devină unul în care să fii mândru că locuiești, iar acest lucru nu se va întâmpla atât timp cât oamenii cu idei bune aleg să nu se implice. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Fieni-Iancu-Marius-Ciprian.png

Marius Ciprian Iancu

Inginer

Candidat la Primăria orașului Fieni

Sunt Marius Ciprian Iancu și am 35 ani. Am hotărât să candidez pentru funcția de primar al orașului Fieni, susținut de PRO România Dâmbovița, întrucât comunitatea noastră are nevoie de o schimbare pentru care trebuie să ne implicăm cu toții.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/3.-PUCIOASA.png

Mircea Gheorghe Vlad

Candidat la Primăria orașului Pucioasa

Mă numesc Mircea Gheorghe Vlad și am 31 ani. Mă bucur de susținerea PRO România Dâmbovița în cursa pentru funcția de primar al orașului Pucioasa și sunt încrezător că întreaga comunitate se va implica pentru a avea parte de schimbarea mult așteptată.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Racari.png

Valentina Popa

Profesor

Candidat la Primăria orașului Răcari

Mă numesc Valentina Popa și am 33 ani. Am ales să mă implic în cursa pentru funcția de primar al orașului Răcari, deoarece localitatea noastră poate fi transformată într-un oraș, în adevăratul sens al cuvântului, și nu doar prin prisma unor taxe și impozite considerabile.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/3.-Ciobanu-Mihaela-titu.png

Camelia Ciobanu

Asistent medical generalist

Candidat la Primăria orașului Titu

Eu sunt Mihaela Ciobanu și sunt în serviciul public de 20 de ani, timp în care am slujit și ajutat semenii în momentele de suferință din viața lor. Nu există satisfacție mai mare decât să poți face tot ceea ce îți stă în putință ca să reușești să dai speranță ființei umane. Îmi doresc să fac în continuare acest lucru, în calitate de primar al orașului Titu.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Aninoasa-1.png

Albinița Rădulescu Soare

Farmacist

Candidat la Primăria comunei Aninoasa

Mă numesc Albinița Rădulescu Soare și mă bucur să candidez pentru funcția de primar al comunei Aninoasa, deși nu am mai făcut politică până acum, pentru că întreaga comunitate are nevoie de un primar activ, un om care să stea printre ei, să le asculte păsurile, necazurile, nevoile.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/baleni.png

Cristian Vălu

Inginer silvic

Candidat la Primăria comunei Băleni

Numele meu este Cristian Vălu și, susținut de echipa PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Băleni. Îmi doresc să pun în valoare comuna noastră, atât pentru a oferi nivelul de trai pe care noi, cei peste 8000 locuitori, îl merităm, cât și pentru a dezvolta aria economică a zonei. Suntem în anul 2020, așadar avem nevoie de condițiile unei localități europene.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Barbuletu.png

Elena Cristina Banu

Profesor

Candidat la Primăria comunei Bărbulețu

Sunt Elena Cristina Banu, am 39 ani și m-am antrenat în cursa pentru funcția de primar al comunei Bărbulețu, întrucât îmi doresc o schimbare în administrația publică locală. Îmi doresc acest lucru pentru copiii noștri, care vor avea șansa la o viață mai bună, doar dacă noi le oferim această șansă.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/5.-BEZDEAD.png

Valentin Mihail Iriminescu

Inginer

Candidat la Primăria comunei Bezdead

Numele meu este Valentin Mihail Iriminescu și candidez pentru funcția de primar al comunei Bezdead, bazându-mă pe experiența mea în management. Astfel, vă propun să-i acordați încrederea unui cetățean capabil să gestioneze corect resursele materiale în interesul întregii comunități.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Bilciuresti.png

Cătălin Scripa

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Bilciurești

Mă numesc Cătălin Scripa, am 37 ani și de 7 ani îmi administrez propria afacere. Am decis să particip la cursa pentru funcția de primar al comunei Bilciurești, susținut de partidul PRO România Dâmbovița, deoarece merităm statutul de comună europeană și toate beneficiile pe care acest statul le implică. Schimbarea începe cu noi!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/1.-BRANESTI.png

Florin Dănuț Ionescu

Arhivar

Candidat la Primăria comunei Brănești

Sunt Florin Dănuț Ionescu și candidez pentru funcția de primar al comunei Brănești, după o experiență de 6 ani ca viceprimar. Cunoscând deja administrația publică, sunt convins că vom forma o echipă eficientă și că vom implementa numeroase proiecte pentru comuna noastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Brezoaele.png

Nicolae Stoica

Mecanic auto

Candidat la Primăria comunei Brezoaele

Eu sunt Nicolae Stoica și candidez pentru funcția de primar al comunei Brezoaele. Cu o experiență de 20 ani în câmpul muncii, vă propun, alături de PRO România Dâmbovița, să facem echipă pentru următorii patru ani și să aducem comuna noastră la standarde europene.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/09/Buciumeni.jpg

Gheorghe Cătălin Gagiu

Constructor

Candidat la Primăria comunei Buciumeni

Sunt Gheorghe Cătălin Gagiu și mă bucur să fiu susținut de PRO România Dâmbovița în cursa pentru funcție de primar al comunei Buciumeni. Îmi doresc să schimbăm împreună administrația locală, implementând proiecte de care să beneficieze întreaga comunitate.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Bucsani-1.png

Irinel Mihai Ghiță

Contabil

Candidat la Primăria comunei Bucșani

Numele meu este Irinel Mihai Ghiță, am 37 ani și sunt contabil. Candidez pentru funcția de primar al comunei Bucșani, pentru că îmi doresc o schimbare și pentru că îmi propun proiecte ambițioase pe care să le duc la bun sfârșit alături de dumneavoastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/6.-Butimanu.png

Cristian Marian Liontescu

Candidat la Primăria comunei Butimanu

Mă numesc Cristian Marian Liontescu și candidez pentru funcția de primar al comunei Butimanu, cu susținerea PRO România Dâmbovița. Îmi propun să transformăm comunitatea noastră într-una înfloritoare, accesând fonduri europene pentru diverse proiecte.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Candesti.png

Constantin Tudose

Tehnician forestier

Candidat la Primăria comunei Cândești

Numele meu este Constantin Tudose și am deținut o funcție de conducere timp de peste 20 ani, perioadă în care am dezvoltat abilități de management al resurselor umane și financiare. Acum, susținut de PRO România Dâmbovița, vă pun la dispoziție întreaga experiență, candidând pentru funcția de primar al comunei Cândești.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Florina-Ciocanesti.png

Florina Iacob

Inginer horticol

Candidat la Primăria comunei Ciocănești

Mă numesc Florina Iacob și am 29 ani experiență în urma cărora am dobândit gândirea strategică necesară în gestionarea și alocarea eficientă a resurselor materiale și umane. În acest context, vă propun să construim împreună echipa care să aducă prosperitatea în comuna Ciocănești.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Cobia.png

Petruț Claudiu Bidică

Inginer

Candidat la Primăria comunei Cobia

Sunt Petruț Claudiu Bidică și, susținut de PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Cobia. Îmi doresc să aduc schimbarea în comuna noastră și să îmbunătățim, cu toate puterile, condițiile de trai ale locuitorilor, învățământul și sistemul medical din comună.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Cojasca-1.png

Virgil Tudor

Ofițer

Candidat la Primăria comunei Cojasca

Sunt Virgil Tudor și, pe lângă experiența de 23 ani în cadrul M.Ap.N, am activat ca director executiv în cadrul unei societăți cu un portofoliu bogat de clienți și furnizori, unde am dezvoltat abilități de gestionare a resurselor umane și materiale. Întreaga experiență îmi doresc să o pun la dispoziția dumneavoastră, în calitate de primar al comunei Cojasca.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/comisani-1.png

Dragoș Amuza

Candidat la Primăria comunei Comișani

Eu sunt Dragoș Amuza și, cu susținerea din partea PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Comișani. Îmi doresc să creăm împreună o echipă care să dezvolte comunitatea noastră la adevăratul ei potențial.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Contesti.png

Cocuța Lefter

Economist

Candidat la Primăria comunei Conțești

Mă numesc Cocuța Lefter și am 30 de ani de experiență în management. Consider că un primar are nevoie de această experiență și de o bună gândire strategică în gestionarea și alocarea eficientă a resurselor unei comunități. În această conjunctură, vă propun să construim împreună o echipă care să aducă progresul în comuna Conțești.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/CORBII-MARI.png

Ion Ilie

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Corbii Mari

Sunt Ion Ilie, candidat pentru funcția de primar al comunei Corbii Mari. Îmi doresc schimbare și mi-am propus ca alături de PRO România Dâmbovița să fie implementate proiecte ambițioase pe care să le duc la bun sfârșit alături de dumneavoastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Cornatelu.png

Mihăiță Dumitru Vâlcu

Candidat la Primăria comunei Cornățelu

Eu sunt Mihăiță Dumitru Vâlcu, candidat la funcția de primar al comunei Cornățelu, bazându-mă pe experiența mea în administrație. Astfel, vă propun să-i acordați încrederea unui cetățean capabil de a gestioneza corect toate resursele materiale în interesul comunității noastre.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/6.-Bogdan-Cornesti.png

Bogdan-Gheorghe Guță

Consilier Administrație Publică

Candidat la Primăria comunei Cornești

Sunt Bogdan-Gheorghe Guță și mă bucur să candidez pentru funcția de primar al comunei Cornești. Sunt convins că datorită înțelegerii contextului global în care se încadrează activitatea unității administrativ-teritoriale, voi reuși să construiesc o echipă bună alături de dumneavoastră!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/COSTESTII-DIN-VALE.png

Mihai-Adrian Popescu

Inginer

Candidat la Primăria comunei Costeștii din Vale

Numele meu este Mihai-Adrian Popescu, sunt candidat al funcției de primar al comunei Costeștii din Vale. Am decis să mă înscriu în această competiție electorală, susținut de partidul PRO România Dâmbovița, deoarece schimbarea începe cu noi!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/CRÂNGURILE.png

Mihai Tomovici

Expert relații internaționale și studii europene

Candidat la Primăria comunei Crângurile

Numele meu este Mihai Tomovici și am hotărât să intru în cursa pentru funcția de primar al comunei Crângurile, susținut de PRO România Dâmbovița. Decizia mea s-a bazat pe faptul că avem nevoie de un lider eficient și transparent, lucru pe care îmi doresc să vi-l ofer.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Mariana-Crevedia.png

Mariana Mihăilă

Consilier Administrație Publică

Candidat la Primăria comunei Crevedia

Mă numesc Mariana Mihăilă și m-am angrenat în cursa pentru funcția de primar al comunei Crevedia, fiindcă îmi doresc o schimbare a administrației publice locală. Îmi doresc să fie mai bine pentru noi toți, Îmi doresc să fie mai bine pentru noi toți, în special pentru copiii noștri.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Darmanesti.png

Ștefan Popescu

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Dărmănești

Sunt Ștefan Popescu și candidez pentru funcția de primar al comunei Dărmănești, susținut de PRO România Dâmbovița. Am luat această decizie mânat de dorința implicării în schimbarea generației de oameni politici din județul nostru și am convingerea că experiența de 15 ani ca antreprenor mă va ajuta să construiesc o echipă bună alături de dumneavoastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/DOBRA.png

Mihăiță Berechet

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Dobra

Mă numesc Mihăiță Berechet, și, susținut de echipa PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Dobra. Îmi doresc acest lucru pentru familiile noastre, care vor avea șansa la o viață mai bună, doar dacă noi ne străduim să le oferim această șansă.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Doicesti.png

Dominel Ion Grigorașcu

Ofițer / Jurist

Candidat la Primăria comunei Doicești

Mă numesc Dominel Ion Grigorașcu și, alături de PRO România Dâmbovița, m-am angrenat în cursa pentru funcția de primar al comunei Doicești. În ultimii 3 ani, am fost administrator public al comunei noastre, așadar pot spune că sunt în măsură să pot aduce schimbarea de care avem cu toții nevoie.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Dragodana.png

Alin-Iulian Stoican

Economist

Candidat la Primăria comunei Dragodana

Eu sunt Alin-Iulian Stoican și, sprijinit de PRO România Dâmbovița m-am înscris în cursa pentru funcția de primar al comunei noastre. Experiența anterioară în derularea de proiecte la nivelul U.A.T. Dragodana mă face încrezător că vom avea un mare impact pentru dezvoltarea acesteia.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Dragomiresti.png

Cristian Doiță

Jurist

Candidat la Primăria comunei Dragomirești

Eu sunt Cristian Doiță, candidatul PRO România pentru funcția de Primar al comunei Dragomirești susținut de echipa PRO România Dâmbovița. Cu o vastă experiență în administrația publică și privată, doresc schimbarea în bine a comunității noastre prin formarea unei echipe ambițioase.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/FINTA.png

Constantin Toader

Economist

Candidat la Primăria comunei Finta

Sunt Constantin Toader, cu susținerea din partea PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Finta. Îmi doresc să creăm împreună o echipă care să dezvolte comunitatea noastră și să o poată conduce către adevăratul ei potențial.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Glodeni.png

Vasile Adrian Bălașa

Tehnician

Candidat la Primăria comunei Glodeni

Mă numesc Vasile Adrian Bălașa și, susținut de PRO România Dâmbovița, am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei Glodeni. Sunt convins că, alături de dumneavoastră, voi reuși să transform comuna noastră într-una cu adevărat europeană.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/gura-foii.png

Cristian-George Lixandru

Fizician

Candidat la Primăria comunei Gura Foii

Numele meu este Cristian-George Lixandru și, datorită experienței ca director, consider că dețin capacitate decizională, spirit de initiațivă în proiectele inițiate și în derularea lor. De aceea, am decis împreună cu echipa PRO România Dâmbovița să candidez pentru funcția de primar al comunei Gura Foii.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Gura-Ocnitei-1.png

Anca Dumitrescu

Profesor

Candidat la Primăria comunei Gura Ocniței

Mă numesc Anca Dumitrescu și, susținută de PRO România Dâmbovița, am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei Gura Ocniței. Sunt determinată să pun la dispoziția dumneavoastră capacitatea de proiectare și administrare a resurselor materiale necesare desfășurării optime a proiectelor menite să dezvolte comuna noastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Hulubesti-Florin-Nicoale.jpeg

Florin Ionuț Nicolae

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Hulubești

Numele meu este Florin Ionuț Nicolae și, datorită faptului că întreaga echipă PRO România Dâmbovița își dorește „Revoluția tinerilor”, am luat decizia de a candida pentru funcția de primar al comunei Hulubești. Astfel, sunt convins că împreună, prin muncă, vom reuși să ne îndeplinim toate obiectivele.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/CARAGIALE-1.png

Gheorghe Voican

Jurist

Candidat la Primăria comunei I. L. Caragiale

Mă numesc Gheorghe Voican, cu susținerea din partea PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei I.L. Caragiale. Îmi doresc să punem împreună bazele unei echipe ce are ca scop primordial dezvoltarea comunității noastre la cele mai înalte standarde.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/IEDERA-1.png

Ion Marius Breazu

Maistru militar

Candidat la Primăria comunei Iedera

Sunt Ion Marius Breazu și, din postura de consilier local ce cunoaște situația comunei noastre în detaliu, am luat decizia de a intra în cursa pentru funcția de primar al comunei Iedera. Astfel, sunt convins că împreună vom implementa proiecte majore pentru comunitatea noastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/LUCIENI.png

Daniel Negoescu

Economist

Candidat la Primăria comunei Lucieni

Sunt Daniel Negoescu, susținut de echipa PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Lucieni.  Îmi doresc să pun în valoare comuna noastră, atât pentru a oferi nivelul de trai de care comunitatea ar trebui să beneficieze cât și pentru a fi pilon al progresului.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/LUDESTI.png

Ovidiu Georgian Bucur

Învățător

Candidat la Primăria comunei Ludești

Numele meu este Ovidiu Georgian Bucur și sunt un învățător implicat în activități ce au ca scop creșterea calității educației. De aceea, sprijinit de PRO România Dâmbovița, am decis să candidez la funcția de primar al comunei Ludești, convins fiind că împreună vom avea un impact major în dezvoltarea comunității noastre.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Lunguletu.png

Gheorghe Popescu

Electrician

Candidat la Primăria comunei Lungulețu

Mă numesc Gheorghe Popescu,  candidat la funcția de primar al comunei Lungulețu, bazându-mă pe experiența mea în administrație și . Astfel, vă propun să-i acordați încrederea unui cetățean capabil de  gestionarea eficientă a resurselor  comunității noastre.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Matasaru.png

Constantin Robert Dumitru

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Mătăsaru

Eu sunt Constantin Robert Dumitru și m-am angrenat în cursa pentru funcția de primar al comunei Mătăsari, alături de echipa PRO România Dâmbovița. Îmi doresc schimbarea în bine a comunității noastre, iar acest lucru poate fi realizat prin formarea unei echipe ambițioase și determinate.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Mogosani-1.png

Alexandru Mihai Tănase

Profesor

Candidat la Primăria comunei Mogoșani

Mă numesc Alexandru Mihai Tănase și, cu susținerea PRO România Dâmbovița, am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei Mogoșani.

Îmi doresc acest lucru în special pentru copiii care merită mai multe șanse decât am avut noi când eram de vârsta lor. Împreună schimbăm generația de oameni politici!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/1.-Moroeni.png

Diana-Elena Chițescu

Profesor

Candidat la Primăria comunei Moroeni

Sunt Diana-Elena Chițescu și mă bucur de susținerea PRO România Dâmbovița pentru funcția de primar al comunei Moroeni. Am încredere că împreună vom alege ce este mai bine pentru Moroeni și mai bine pentru Dâmbovița. Vă invit să demarăm schimbarea, de dragul copiilor noștri!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Morteni.png

Marian Pitaru

Profesor

Candidat la Primăria comunei Morteni

Numele meu este Marian Pitaru și, susținut de PRO România Dâmbovița, mă bucur să particip la cursa pentru funcția de primar al comunei Morteni. Am luat această decizie din dorința de a revigora şi de a face cunoscută comunitatea noastră. Vă invit să ne gândim la viitor și să demarăm schimbarea.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Motaieni.jpeg

Robert-Mihai Badea

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Moțăieni

Eu sunt Robert-Mihai Badea și am intrat în cursa pentru funcția de primar al comunei Moțăieni alături de echipa PRO România Dâmbovița. Îmi doresc un adevărat lider pentru comunitatea noastră, o persoană care să inspire încredere și pe care cetățenii se pot baza. De aceea, vă invit să demarăm împreună schimbarea în administrația publică locală!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Nucet.png

Vlad Coman

Inginer

Candidat la Primăria comunei Nucet

Numele meu este Vlad Coman și, cu susținerea echipei PRO România Dâmbovița, am hotărât să iau parte la cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Nucet.

Îmi doresc acest lucru pentru familiile noastre, care vor avea șansa la o viață mai bună doar dacă noi ne străduim să schimbăm administrația publică locală.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/ocnita-1.png

Maria-Magdalena Cristina Stanciu

Profesor

Candidat la Primăria comunei Ocnița

Mă numesc Maria-Magdalena Cristina Stanciu și, datorită experienței ca director, consider că am o experiență demnă de pus la dispoziția dumneavoastră. Drept pentru care am hotărât, susținută de PRO România Dâmbovița să particip la cursa pentru funcția de primar al comunei Ocnița. Vă invit să ne gândim la copiii noștri și să demarăm schimbarea.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/ODOBESTI.png

Florentina Elena Ciupercă

Profesor

Candidat la Primăria comunei Odobești

Numele meu este Florentina Elena Ciupercă și am o experiență de 20 ani ca profesor. Am ales să mă înscriu în cursa pentru funcția de primar al comunei Odobești, cu susținerea PRO România Dâmbovița, deoarece copiii noștri merită mai mult. Astfel, prin schimbarea administrației locale, suntem datori să le oferim această șansă  de a avea mai mult.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/PETREsTI.png

Marian Florea

Inginer

Candidat la Primăria comunei Petrești

Sunt Marian Florea și, cu sprijinul PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Petrești. Îmi propun să transformăm comunitatea noastră într-una înfloritoare, accesând fonduri europene pentru diverse proiecte. Astlfel, vă invit să participați activ la schimbarea administrației locale!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Pietrari.png

Cătălin Constantin Istrate

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Pietrari

Eu sunt Cătălin Constantin Istrate și în urmă cu 6 ani am hotărât să pornesc propria afacere. Având această experiență și susținerea PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Pietrari, deoarece îmi doresc să mă implic mai mult în dezvoltarea comunității noastre.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/2.-Pietrosita.png

Ioana Popoviciu

Politolog

Candidat la Primăria comunei Pietroșița

Sunt Ioana Popoviciu și mă bucur să candidez pentru funcția de primar al comunei Pietrosița cu susținerea PRO România Dâmbovița. Chiar dacă nu am participat la viața politică până acum, cred cu desăvârșire că proiectul amplu de dezvoltare a comunei noastre va fi implementat de către echipa pe care o vom construi împreună.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Poiana.jpeg

Marin Sandu

Mecanic

Candidat la Primăria comunei Poiana

Numele meu este Marin Sandu și am 43 ani experiență pe care îmi doresc să-i pun la dispoziția întregii comunități. Au fost ani în care am trecut prin foarte multe situații din care am învățat cum să fac să fie mai bine. Așadar, am decis să candidez la funcția de primar al comunei Poiana, susținut de echipa PRO România Dâmbovița, și sunt convins că vor realiza lucruri extraordinare împreună.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/POTLOGI.png

Gelu Marius Herghea

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Potlogi

Mă numesc Gelu Marius Herghea și de 4 ani administrez propria afacere. Am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Potlogi, pentru că îmi doresc o schimbare și pentru că îmi propun proiecte ambițioase pe care să le duc la bun sfârșit alături de dumneavoastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Produlesti.jpeg

Andrei-Gabriel Oprea

Inginer economist

Candidat la Primăria comunei Produlești

Mă numesc Andrei-Gabriel Oprea și, susținut de PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Produlești. Cred în revoluția tinerilor și cred că noi suntem cei care trebuie să facă lucrurile să se întâmple altfel, astfel încât să fie mai bine pentru comuna noastră, mai bine pentru Dâmbovița.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Pucheni-1.png

Adrian Voica

Economist

Candidat la Primăria comunei Pucheni

Eu sunt Adrian Voica și timp de 18 ani am acumulat abilități strategice dovedite prin implementarea unor idei noi în cadrul activităților
desfășurate. De aceea, împreună cu echipa PRO România Dâmbovița, am decis să pun la dispoziția dumneavoastră experiența mea, candidând pentru funcția de primar al comunei Pucheni.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Raciu.png

Cristian Bălașa

Inginer

Candidat la Primăria comunei Raciu

Sunt Cristian Bălașa și am 38 ani. Împreună cu PRO România Dâmbovița, am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Raciu, deoarece cred în revoluția tinerilor demarată deja de echipa noastră. Cred că putem schimba administrația publică locală și că vom face să fie mai bine pentru comunitatea noastră!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/09/Rascaeti.jpg

Dănuț Rizea

Factor poștal

Candidat la Primăria comunei Răscăeți

Eu sunt Dănuț Rizea și mă bucur să am parte de susținerea PRO România Dâmbovița în cursa pentru funcția de primar al comunei Răscăeți. Sunt convins că împreună putem schimba administrația publică locală și că vom realiza proiecte de care să beneficieze întreaga noastră comunitate.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Razvad-1.png

Cristian Dinică

Economist

Candidat la Primăria comunei Răzvad

Mă numesc Cristian Dinică, iar de 25 ani administrez propria afacere. Astfel, cu experiența de management dobândită și cu sprijinul PRO România Dâmbovița, am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei Răzvad, pentru a aduce schimbarea mult așteptată de toți membrii comunității noastre.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Râu-Alb.png

Daniel Iubu

Inginer

Candidat la Primăria comunei Râu Alb

Sunt Daniel Iubu și, din 2006, îmi administrez propria afacere, ceea ce îmi oferă experiență în gestionarea resurselor. Cu susținerea PRO România Dâmbovița, mi-am propus să fac acest lucru și cu resursele comunei Râu Alb, din postura de primar al comunei, având certitudinea că așa va fi mai bine pentru noi toți.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/4.-RUNCU.png

Florin Catană

Inginer

Candidat la Primăria comunei Runcu

Mă numesc Florin Catană și timp de 10 ani am fost viceprimar al comunei Runcu. Acum, cu susținerea PRO România Dâmbovița, am decis să candidez pentru funcția de primar, întrucât am căpătat suficientă experienţă a gestionării resurselor umane și materiale, care să mă ajute să formez o echipă bună cu dumneavoastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/SELARU.png

Matei Gheorghiță

Jurist

Candidat la Primăria comunei Șelaru

Eu sunt Matei Gheorghiță și, în urma experienței de 12 ani în calitate de viceprimar, susținut de PRO România Dâmbovița, am hotărât să candidez pentru funcția de primar. Sunt convins că împreună vom reuși să utilizăm resursele unității administrativ-teritoriale pentru a dezvolta comuna Șelaru.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Sotanga.jpeg

Larisa-Maria Ciocan

Muzeograf

Candidat la Primăria comunei Șotânga

Sunt Larisa-Maria Ciocan și mă bucur de susținerea PRO România Dâmbovița în cursa pentru funcția de primar al comunei Șotânga. Sunt convinsă că vom forma o echipă eficientă împreună, cu ajutorul căreia îmi doresc să devenim o comună cu adevărat europeană!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Tartasesti.png

Constantin Ionescu

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Tărtășești

Sunt Constantin Ionescu și am o experiență în administrarea afacerilor de peste 23 ani. Bazându-mă pe această experiență și având susținerea PRO România Dâmbovița, am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Tărtășești. Am încredere că voi gestiona corect resursele umane și financiare ale comunității și că, împreună, vom face să fie mai bine pentru noi toți.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/TATARANI.png

Marian Cîrstina

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Tătărani

Mă numesc Marian Cîrstina și vă propun cu inima deschisă să facem echipă pentru următorii patru ani și să aducem comuna noastră la standarde europene. Tătărani merită acest statut, iar noi merităm implicațiile acestuia.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Uliesti.jpeg

Victor Călinescu

Licențiat în administrație publică

Candidat la Primăria comunei Uliești

Sunt Victor Călinescu și, cu sprijinul PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Uliești. Îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să implementez proiecte privind atât infrastructura, sănătatea, educația, cât și dezvoltarea unui sistem informatic care să scurteze timpul de așteptare pentru eliberarea anumitor documente.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Ulmi.png

Florin Mateescu

Subofițer în rezervă

Candidat la Primăria comunei Ulmi

Eu sunt Florin Mateescu și, după 30 ani de muncă, am hotărât că dacă vreau să fie mai bine pentru comunitatea noastră, trebuie să mă implic mai mult. De aceea, susținut de PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Ulmi, o comună ce merită să fie cu adevărat europeană.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/8.-VALEA-LUNGA.png

Andrei-Alexandru Banu

Inginer Geolog

Candidat la Primăria comunei Valea Lungă

Mă numesc Andrei-Alexandru Banu și, cu sprijinul PRO România Dâmbovița, îmi doresc să pun la dispoziția dumneavoastră întreaga experiență dobândită de-a lungul timpului. De aceea, am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Valea Lungă.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Valea-Mare.png

Dorel Lungu

Antreprenor

Candidat la Primăria comunei Valea Mare

Eu sunt Dorel Lungu și, cu susținerea PRO România Dâmbovița, vă propun să construim împreună echipă care să aducă progresul în comuna Valea Mare. Vă invit să participați și dumneavoastră la schimbarea de care avem nevoie!

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Vacaresti.png

Mircea Iancu

Candidat la Primăria comunei Văcărești

Mă numesc Mircea Iancu și mă bucur să candidez pentru funcția de primar al comunei Văcărești, susținut de PRO România Dâmbovița. Având experiența de primar al comunei noastre în urmă cu peste 25 ani, vă propun să facem împreună lucrurile mai bine pentru comunitatea noastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/7.-VÂRFURI.png

Răzvan Bănaru

Profesor

Candidat la Primăria comunei Vârfuri

Mă numesc Răzvan Bănaru și mă bucur să fiu parte din echipa PRO România Dâmbovița. Candidez pentru funcția de primar al comunei Vârfuri, deoarece îmi doresc o schimbare și pentru că îmi propun proiecte ambițioase pe care să le duc la bun sfârșit alături de dumneavoastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Visinesti.png

Constantin Neguț

Lucrător M.A.I.

Candidat la Primăria comunei Vișinești

Eu sunt Constantin Neguț și am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Vișinești, susținut de partidul PRO România Dâmbovița, deoarece merităm să ne fie mai bine. Astfel, îmi doresc să pun la dispoziția dumneavoastră cei peste 30 ani de experiență, în care am dobândit capacități manageriale utile într-o astfel de funcție.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/VLADENI-1.png

Marian Alexe

Pădurar

Candidat la Primăria comunei Vlădeni

Sunt Marian Alexe și sunt mândru să fiu parte din PRO România Dâmbovița, un partid nou cu viziune și oameni capabili să aplice această viziune. Astfel, vă propun să-i acordați încrederea unui cetățean capabil să gestioneze corect resursele materiale în interesul întregii comunități din Vlădeni.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/Vulcana-Bai.png

Maria Ioniță

Economist

Candidat la Primăria comunei Vulcana Băi

Mă numesc Maria Ioniță și, cu susținerea PRO România Dâmbovița, candidez pentru funcția de primar al comunei Vulcana Băi. Având 12 ani experiență în management și un mandat de consilier local, vă asigur de determinarea mea de a face lucrurile mai bine pentru comunitatea noastră.

https://adriantutuianu.ro/wp-content/uploads/2020/08/4.-VULCANA-PANDELE.png

Romeo Manea

Inginer

Candidat la Primăria comunei Vulcana Pandele

Eu sunt Romeo Manea și am decis să particip la cursa pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele, susținut de partidul PRO România Dâmbovița, deoarece merităm statutul de comună europeană și toate beneficiile pe care acest statul le implică.